سیداحمد علمالهدی در خطبه سیاسی نمازجمعه این هفته که در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) و آغاز دهه فاطمیه اظهارداشت: در هفتهای که گذشت و هفتهای که پیش روی ماست، دو جریان و مسئله پیش آمد که در مقام یک الگوی کامل دینی میتوانند جلودار و راهنمایمان باشد. هفته گذشته سالروز ولادت باسعادت زینب کبری (س) بود و هفته پیشرو هم که همزمان با آغاز دهه فاطمیه و متعلق به وجود اقدس زهرای مرضیه (س) است.
وی تصریح کرد: در این شرایط بازهم هیچ جلوهای از عظمت ظاهری و پوشالی یزید به چشم زینب کبری (س) نیامد و با یک سخنرانی کوتاه، تمام اقتدار فرزند نحس معاویه لگدمال شد و زیرسوال رفت. زهرای مرضیه هم همینطور و پس از آن که پیکر مطهرش زیر ضربات تازیانه قرار گرفت، فرزند نازنینش سقط شد و همسر مکرمش زیر تیزی برهنه شمشیر نفاق قرار داشت، او هم به مسجد آمد و آن چنان جهاد تبیین را به منصه ظهور گذاشت که خدعه دشمن را برملا و او را رسوا کرد.
علمالهدی ادامه داد: به جهاد تبیین عمل نمیشود و هر صحبتی هم که میشود، همه میگویند دولت؛ با این حساب، دو روز دیگر در بحث نماز هم بیایند بگویند که وظیفه دولت است، برادران و خواهران، امر به معروف و نهی از منکر فریضه الهی و واجب شرعی است. مردم باید به میدان بیایند، در فضای مجازی، حرف بزنند و تبیین کنند.
علمالهدی با بیان اینکه قضاوت ما براساس ایمان و قدرت فرزندانمان در میادین ورزشی است، تاکید کرد: ورزشکاران دلاور ما هم اگر به ایرانی بودن خود افتخار کنند، ما هم به آنان افتخار میکنیم. حالا به فرض اینکه توپ به یک طرف رفته باشد، به این معنا نیست که فرزندان برومند ما شکست خوردهاند و آمریکا پیروز شده است. این آمریکا همان آمریکایی است که نوچهاش، رژیم صهیونیستی، در ماه گذشته میلادی، ۹۱۶ سیلی سخت در قالب عملیاتهای مختلف را توسط گروههای مختلف مقاومت متحمل شده است. اینها به قدری ذلیل هستند که پنج روز از آخرین عملیات مقاومت میگذرد، اما هنوز در شناسایی عامل آن ناتوان بودهاند. اینها اینقدر ذلیل شدهاند.
امامجمعه مشهدمقدس تاکید کرد: مردم در ۴۳ سال گذشته، محور اقتدار نظام بودهاند و در این شرایط، «کنار نشستن» و «همه چیز را در گرو وظیفه حکومت دانستن» غیرقابل قبول است.
علمالهدی افزود: ما شیعه صدیقه اطهر و فدایی زینب کبری (س) هستیم. فاطمیه از این هفته آغاز میشود و تا حدود یک ماه ادامه خواهد داشت. در این مدت که مردم ما سیاه میپوشند و اشک میریزند، آیا نباید با عمل به جهاد تبیین، به سیره زهرای مرضیه بیش از پیش اتصال پیدا کنیم؟ این جهاد تبیین هم به معنای درگیرشدن و تقابل نیست بلکه یعنی با همان تلفن همراهی که در دست دارید، به جای رد شدن از یک استوری به استوری دیگر، عرصه را تشخیص دهید و تبیین کنید.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟